Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Marleen Brekelmans

Bijzonder Blog

De nieuwste ontdekkingen, fijne adressen en het laatste nieuws op gebied van bijzondere campings.

Marleen

Meer over Marleen

 

Marleen Brekelmans

Camping Nieuws

De nieuwste ontdekkingen, fijne adressen en het laatste nieuws op gebied van bijzondere campings.

Marleen

Meer over Marleen

Bijzonder Plekje Blog
description

Getest: de knusse pipowagen van De Kleine Wildenberg!

De Kleine Wildenberg is heel veel, maar geen camping. Toch ervaarden wij wel degelijk het ware kampeergevoel met al dat groen om ons heen, een hout gestookte hottub én een kampvuur met marshmallows. Wat een heerlijk glamping plekje!

Lees verder...


13-04-2018 lees artikel
description

Tip: Pimpfestival bij Charme Camping Hartje Groen

Het suffe imago van voorheen is niet meer, caravans en campers zijn al een hele tijd hip en zeer gewild. Juist omdat er met een beetje (veel) moeite iets heel moois van te maken is. De échte pimpmeesters, die niet smokkelen zoals ik maar iedere opknapklus met beide handen aangrijpen, komen dit jaar via Esther en Benjo van Facebookpagina Pimp je caravan NL voor de derde keer samen op een waar Pimpfestival.

Lees verder...


30-03-2018 lees artikel
description

Meedoen aan Ik Vertrek | Wim-Martijn en Elsemarijn van Camping Sempreverde vertellen

Ik Vertrek: het welbekende programma over mensen die emigreren naar het buitenland. Ruim een jaar geleden zijn Wim-Martijn en Elsemarijn geëmigreerd naar Italië. Ons avontuur was te zien bij Ik Vertrek.

Lees verder...


09-03-2018 lees artikel
description

Kamperen in de kou - 5 tips om warm te blijven!

Ze bestaan echt, kampeerders die, uit eigen vrije wil, kamperen in de winter. Zo gek zal je mij nooit krijgen. Maar toch kan het gebeuren; kou op de camping. De nachten in de bergen kunnen zelfs in juli voor een frisse verrassing zorgen. Daarom hier vijf tips om je warm te houden tijdens verwachte of onverwachte kou op jouw kampeervakantie.

Lees verder...


28-02-2018 lees artikel
description

5x: Romantische glamping adressen in Nederland

Romantiek nodig? Ga samen kamperen, in een tentje of in een luxe glamping accommodatie. Wij zetten de meest romantische adressen voor je op een rijtje!

Lees verder...


28-02-2018 lees artikel
description

Tip: ga kamperen in Hongarije

Kamperen in Nederland kan heel leuk zijn. Als het weer mee zit. Dat kan, maar laten we eerlijk zijn, soms zit het tegen! Kies voor een kampeervakantie in Hongarije en laat je verrassen. Betaalbaar, een aangenaam klimaat en mooie camping.

Lees verder...


29-01-2018 lees artikel
description

Glamping: De mooiste adressen in Schotland

Schotland staat garant voor desolate landschappen, eindeloze natuur, ruigheid en schoonheid. Wanneer je besluit een rondreis door Schotland te maken, weet je zeker dat je met bijzondere herinneringen thuiskomt.

Lees verder...


19-01-2018 lees artikel
description

Nieuws: Dé kampeertrends voor gezinnen in 2018

Nederlanders gaan al meer dan een eeuw op kampeervakantie. Was het eerst een elitair verschijnsel, nu is het iets van alle klassen. Lekker de stad uit en recreëren in de natuur. De een gaat voor luxe en de ander voor eenvoud waarbij het samen zijn centraal staat. Wij hebben voor jouw gezin dé kampeertrends voor 2018 gespot.

Lees verder...


27-12-2017 lees artikel