Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

5x: Romantische glamping adressen in Nederland

28-02-2018, door Lotte Jongepier

Romantiek nodig? Plan een gezellig dagje weg, ga lekker uiteten, kies iets bijzonders uit de leukste uitjes voor twee of neem je geliefde mee voor een weekendje weg. Boek een mooi hotel, een knus huisje of ga samen naar de camping! Romantisch in een tentje... Schrikt kamperen in de winter je af? Kies dan voor een luxe glamping accommodatie; er zijn genoeg mogelijkheden. Doe iets origineels, verras je partner en geniet van de tijd met elkaar. Ter inspiratie zetten wij de meest romantische glamping adressen in Nederland voor je op een rijtje.

De Voscheheugte in Drenthe

Ga knus en gezellig winterkamperen bij Natuurkampeerterrein de Voscheheugte in Drenthe. Maak een mooie wandeling door natuurgebied Mantingerzand, verken de buurt met een leenfiets en warm weer op bij het haardvuur in het gezellige eethuisje. Maak het weekend extra speciaal en reserveer een duurzame trekkershut, voorzien van alle luxe en comfort. Of ga terug in de tijd en herbeleef jullie jeugd in een nostalgische oldtimer caravan. Een leuke en originele verrassing!

Blauw busje

Ik denk dat iedereen wel eens heeft gedroomd van een roadtrip in een Volkswagen busje… Koffers achterin, kaart mee en touren maar. Nieuwe plekken ontdekken, mensen ontmoeten en genieten van ultieme vrijheid. Blauw busje is een oldtimer Volkswagen T2 camperbusje uit 1978 die deze droom werkelijkheid maakt. Te huur voor een dag, weekend of midweek met vrije kilometers… Waar zouden jullie heengaan?

De Vreemde Vogel in Zuid-Holland

Doe eens gek; reserveer een origineel liefdesnestje in buitenhotel de Vreemde Vogel! De knusse struisvogel is perfect voor jullie samen. Hoog in de lucht zijn jullie even afgezonderd van de buitenwereld, op de grond bevinden zich sanitaire voorzieningen voor privé gebruik. Rust, ontspanning en tijd voor elkaar. Schuif ’s morgens in het tuincafé aan voor een heerlijk streekontbijt of betaal wat extra voor een ontbijt op bed. Romantischer wakker worden kan haast niet…

d’Olde Kamp in Drenthe

Bij d’Olde kamp ben je welkom met je eigen kampeermiddel of in een luxe plaggenhut. Slapen in een bedstede, relaxen voor de openhaard, wandelen door Nationaal Park Dwingelderveld… Ook mensen met honden zijn welkom, de tweepersoons plaggenhut heeft zelfs een afgezette tuin. Ideaal! Of je nu met z’n tweeën of, inclusief hond, met z’n drieën komt; in het mooie Drenthe geniet je van rust, ruimte & vrijheid.

Ger bed and breakfast op de Veluwe

Een Mongoolse Ger lijkt op een yurt; een comfortabele ‘tent’ die in alle basisbehoeften voorziet. Middenin de natuur op de Veluwe staan de exemplaren van Ger bed and breakfast. Traditioneel ingericht met een fijne houtkachel om ook in de winter lekker warm te blijven. De voorzieningen verschillen per locatie. De ene Ger staat op een camping met sanitair gebouw, de ander in the middle of nowhere met enkel een waterpomp en ecologisch toilet. Vergeet de wereld om je heen tijdens een romantisch verblijf met je geliefde, een droom voor de echte buitenmens!

  |   Overzicht   |