Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

5x: De leukste camping- & glamping adressen in 2016

09-12-2016, door Lotte Jongepier

Top 5

Het jaar 2016 loopt ten einde en het wordt tijd om de balans op te maken. Het aanbod bijzondere camping- & glamping adressen is weer flink uitgebreid. Stuk voor stuk zijn het bijzondere, mooie en originele vakantiebestemmingen. Elk gelegen op een prachtige plek, de een aan het water, de ander midden in het bos… Toch zijn er een paar die er echt uitspringen. Wij delen graag onze top 5 met je. Lees je mee?

Morvan Rustique Frankrijk

De safaritenten van Morvan Rustique liggen middenin de prachtige Franse natuur, in Parc Naturel Regional de Morvan in het groene hart van de Bourgogne. De ligging in de heuvels is geweldig en het uitzicht daardoor prachtig. Tel daar de luxe ingerichte safaritenten bij op en je hebt een echte droomvakantieplek.

Familiecamping ‘d Olde Kamp Drenthe

Bij ‘d Olde Kamp in Drenthe mag je neerstrijken op de minicamping aan de rand van het Dwingelderveld. Privé-veldjes, omringd door natuur en een gezellige beestenboel; zowel ouder als kind genieten hier maximaal! Wil je echt bijzonder overnachten? Boek een plaggenhut met eigen sanitair, vloerverwarming, een bedstede en als je wil ook nog dierenvriendjes! Samen met de geiten verblijf je onder één dak, gescheiden door een glazenwand. Gegarandeerd een hit bij de kinderen!

Camping du Rivage Luxemburg

In het mooie Luxemburg ligt Charmecamping du Rivage. Ruim opgezette plekken, vakantie in het groen, kamperen aan de rivier… Een paradijs voor zowel een rustige als een sportieve vakantie. De ligging aan de rivier is perfect om te zwemmen, vissen, spelen en plonsen. Ook voor een onbezorgde glamping vakantie ben je aan het juiste adres. Wordt het de compleet ingerichte safaritent, de Glamping-Podge of toch de bedoeïentent? De keuze is aan jou!

Netl de Wildste Tuin

Wil je een echt onvergetelijke vakantie voor de kinderen (en jezelf), dan moet je bij Netl de Wildste Tuin zijn. Er zijn twee kampeerterreinen met een enorme natuurspeelplaats. Klimmen, klauteren, zwemmen en hutten bouwen. Een kabelbaan, inspiratiepad, modderglijbaan, tropische strandjes en nog veel meer… Het plezier gaat hier écht eindeloos door.

Ronja Gård Noorwegen

Menig natuurliefhebber zal Ronja Gård op zijn of haar lijstje hebben staan. Middenin de natuur, in het Finnskogen op de grens van Noorwegen en Zweden vind je deze schitterende plek. Je kampeert aan het meer met veel rust en ruimte om je heen. De camping is back to basic om optimaal te genieten van de omgeving. Een bron voor drinkwater, een compost toilet en het meer om je in te wassen. Liever iets meer luxe? Kies dan voor een blokhut met simpele keuken en vuurplaats, vlakbij de boerderij waar de douche en het toilet zich bevinden. 

Deel jouw favoriet!

Wij zijn benieuwd waar jouw hart sneller van gaat kloppen, wat er bovenaan je lijstje staat of waar je elk jaar weer terugkeert omdat het er zo fijn is. Mag ik je vragen: wat is jouw favoriete camping of glamping?

  |   Overzicht   |