Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

5x Beestachtig goed kamperen!

01-05-2018, door Bernadette Kuijpers

Ben jij dol op dieren? Of vind je ze een beetje griezelig maar je kinderen zijn er gek op? Kies dan voor een boerderijcamping in binnen- of buitenland. Speciaal voor de dierenliefhebbers onder ons hebben wij de leukste op een rijtje gezet;

1. Glamping Landrijk de Reesprong - Overijssel

Regen of zonneschijn, de koeien van Glamping Landrijk de Reesprong hebben elke dag hun verzorging nodig. Alle gasten, jong en oud, mogen boer Herald en boerin Bonita helpen op hun echte boerderij! En voor de echte stadsen onder ons kan je hier tweemaal daags zien waar de melk vandaan komt.

2. Camping en geitenkaasboerderij de Brömmels - de Achterhoek

Je kunt er niet omheen; bij Camping de Brömmels draait het om geiten. Je bent meer dan welkom om te ervaren wat er allemaal komt kijken voordat je geitenmelk of geitenkaas hebt. Ook zelf melken is mogelijk. Of ga met een geit aan de wandel. Begeleid door twee lieve geiten maak je een mooie wandeling door het gebied rondom Winterswijk.

3. d’Olde Kamp - Drenthe

Op d'Olde Kamp zijn er geiten, ezels, kippen en konijnen die tevreden rondscharrelen maar wel tweemaal per dag gevoerd willen worden. Alle hulp is welkom en Bert maakt er met de kinderen graag een feestje én uitdaging van: wie durft vandaag het ei onder kip Katrien weg te halen? 

4. Moens Klint Camping - Denemarken

Géén boerderijcamping maar... Moens Klint Camping op het Deense eiland Møn is wél een camping voor iedereen die van het buitenleven houdt. Vlakbij de camping ligt het Møn Islændercenter waar zowel beginners als gevorderden op de rug van een IJslands paard een onvergetelijk mooie rit door de natuur kunnen maken. 

5. Camping Lazy - Slowakije

Het animatie team op Camping Lazy bestaat uit kippen, geiten, varkens en pony's. In de zomer kan je elke dag met de pony's Zorro, Iris en Pjotr knuffelen en ook op ze rijden. De geiten worden samen met de kinderen gemolken en aan het eind van je vakantie ontvang je er een mooi Melkdiploma.

  |   Overzicht   |