Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

5x: De stoerste campings voor vaders

07-06-2016, door Lotte Jongepier

Qm9vbWh1dCBWbGludGVuaG9sdA==

Vaderdag op de camping

Het is weer zover, de derde zondag van juni nadert en het wordt tijd om onze vaders in het zonnetje te zetten. Maak een lekker ontbijt op bed, koop een nieuwe gereedschapskist, ga samen naar een sportwedstrijd of… Neem je vader mee naar de camping! Speciaal voor Vaderdag selecteren wij de 5 stoerste campings waar jouw vader zonder twijfel een heerlijke tijd zal hebben.

Camping Welgelegen in Friesland

Bij Camping Welgelegen laat je je vader zijn jeugd herbeleven in een retro-caravan met solex arrangement. Ga een dagje touren door de omgeving en neem hem de volgende dag mee naar de kiteschool. Iedere zaterdag is er een barbecue met vlees voor echte mannen en er worden regelmatig pizza’s geserveerd uit de authentieke steenoven.

Camping de la Semois in de Ardennen

De Belgische Ardennen zijn er voor echte stoere mannen. Bij Camping de la Semois kun je vissen in de rivier, wandelen over de heuvels, mountainbiken en klimmen op de rotsen. Nog niet spannend genoeg? Waag je dan aan een vlottocht of een dropping, beiden staan garant voor een groot avontuur!

Q2FtcGluZyBkZSBsYSBTZW1vaXM=

Camping ’t Vlintenholt in Drenthe

Slapen in een boomhut, dat is pas echt stoer! Camping ’t Vlintenholt ligt in het groen in Drenthe, midden in het bos. In de nabije omgeving is er mogelijkheid om te wandelen, fietsen en mountainbiken. En natuurlijk ga je hutten bouwen in het bos, dat is tenslotte wat echte mannen graag doen… Is jullie eigen hut toch niet helemaal gelukt? Op de Camping is een stoere boomhut te huur. Perfect voor jou en je vader!

Netl de Wildste Tuin in Flevoland

De Wildste Tuin is alleen voor écht stoere vaders. Hier kan hij weer even kind zijn en zich helemaal uitleven in de enorme natuurspeeltuin. Aan een liaanslinger over het water, vies worden op de modderglijbaan, hutten bouwen in de bamboejungle en balanceren op boomstammen… Echte stoere vaders wagen zich aan het obstacle parcours met uitdagende hindernissen speciaal voor volwassenen. Na één dag heb je nog lang niet alles gezien en het is dan erg fijn dat er twee kampeerterreinen zijn!

Camping Tonny in de Ardennen

Midden in de natuur van de Belgische Ardennen ligt Camping Tonny. De ideale camping voor vaders die niet vies zijn van stoere outdoor activiteiten, afgewisseld met rustig genieten van de omgeving. Fiets en wandel door de omliggende natuur, waag je aan een mountainbiketocht door de wildernis of stap in een kano.

  |   Overzicht   |