Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

5x: Campings waar je als moeder heel blij van wordt

03-05-2016, door Lotte Jongepier

Verras je moeder

Moederdag is weer in aantocht en het belooft prachtig weer te worden! Wat is een betere manier om deze dag te vieren dan lekker in de buitenlucht? Zet je moeder in het zonnetje en neem haar mee naar de camping. Samen wandelen, fietsen, terrassen, borrelen en lekker eten… Het klinkt mij als muziek in de oren! Lees je dit als moeder zijnde? Verwen jezelf (en je gezin) met een gezellig kampeerweekend. Om de keuze makkelijker te maken selecteerden wij vijf campings waar je als moeder héél blij van wordt.

Watersportcamping Heeg in Friesland

Met de goede weersverwachting is het bijzonder fijn om aan het water te kamperen. Watersportcamping Heeg is de uitgewezen plek! Je zult je moeder gegarandeerd zien stralen als ze lekker in het zonnetje zit met uitzicht over het water. Lekker cruisen in een bootje of met een kano door het poelengebied. Je moeder wordt pas écht blij als ze met een goed glas wijn in de houtgestookte Dutch tub zit die je bij je eigen tent of caravan kunt reserveren.

QmFkZGVyZW4gaW4gZGUgRHV0Y2ggdHVi

Natuurkampeerterrein de 7 Zaligheden in het Vechtdal

Kamperen in een groene omgeving waar je helemaal tot rust komt… Uitzicht over de weilanden en lange wandel- en fietstochten. Bij natuurkampeerterrein de 7 Zaligheden in het Vechtdal is dit dagelijkse kost. Hier maak je je moeder natuurlijk heel blij mee. Waar ze nog blijer van wordt? Het huiskamerrestaurant waar je elke dag geniet van een culinair diner, bereidt met verse producten uit de streek. Ron is gepassioneerd kok en geeft dit graag door. Boek een workshop in de kookstudio en leer nieuwe smaaksensaties kennen. Gezellig samen met je mams!

Camping de Wachtsluis in Zeeuws Vlaanderen

De Wachtsluis is een camping met een perfecte ligging. Op loopafstand van het Noordzeestrand, grenzend aan natuurgebied het Zwin en op fietsafstand van Brugge, Gent en Sluis. Genoeg om een te gekke (mini)kampeervakantie met je moeder te beleven. Maak het nog mooier en strijk neer bij theehuis Juffertje in ’t Groen. Een lekker kopje thee, biologische sappen uit de streek of koffie met huisgemaakt taart… Om je vingers bij af te likken!

Camping Molenbroek in Limburg

Neem je moeder mee voor een logeerpartijtje in Kaatje de pipowagen bij camping Molenbroek. Bij aankomst wordt je spontaan vrolijk van de felle kleuren en gezellige inrichting. Reserveer een rijk gevulde ontbijtmand om de dag goed te beginnen. In de omgeving is er een overvloed aan prachtige wandel- en fietsroutes om fijn tot rust te komen. Stiekem maak je je moeder pas écht blij met een dagje shoppen. Goed nieuws! Roermond en Maastricht liggen vlakbij.

Tuincamping Entourage in Groningen

Bloemen… Daar worden alle moeders blij van toch? Entourage is een kleinschalige tuincamping in Groningen waar je geniet van rust & privacy. Met de stralende zon erop zijn de bloemweides echt een lust voor het oog. Sanitair met vloerverwarming, een gastenkeukentje, een moestuin waar je van mag eten en kunst verspreid over het terrein… Deze camping is in alle opzichten bijzonder.

Waar neem jij je moeder mee naar toe?

  |   Overzicht   |