Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

3x: De leukste campings en glampings aan het water

20-12-2016, door Lotte Jongepier

Kerst staat alweer voor de deur en voor je het weet is het jaar voorbij… Eerder deze maand deelden we al de vijf leukste camping- & glamping adressen in 2016. Omdat we gek zijn op lijstjes delen we er graag nog één: de leukste campings en glampings aan het water. Zeg nou zelf, een vakantie aan een meer of bij zee is toch heerlijk?

Camping Gajole in Italië

Verscholen tussen het groen vind je de Italiaanse camping Gajole, gelegen aan het meer van Corlo. Rust en ruimte, een mooie omgeving en een gezellige tijd met elkaar; je hebt hier echt vakantie. Kom je met je eigen kampeermiddel of kies je voor een glamping verblijf in de Coco Sweet House? Het meer biedt naast verkoeling ook veel vermaak. Peddelen in een kano, plonsen en spetteren, spelen en relaxen op het strand…

Aan het Diepje in Groningen

Vlakbij de stad Groningen staan de safaritenten en pipowagen van minicamping Aan het Diepje. Met weidse uitzichten over de groene omgeving en het Lettelberterdiep voor de deur is het niet moeilijk om te ontspannen en genieten. Neem een frisse duik, gooi een hengel uit of huur een bootje. Doe waar je zin in hebt en maak er een onvergetelijke vakantie van!

Bot Conan Lodge Frankrijk

Voor een vakantie aan zee ben je bij de Bot Conan Lodge in Bretagne aan het juiste adres. Glamping direct aan het strand in het mooie Frankrijk klinkt iedereen als muziek in de oren. De luxe Archipel safaritenten zijn van alle gemakken voorzien waardoor je zonder moeite geniet van een zorgeloze vakantie. Ga met een kano het water op, maak een fietstocht door de omgeving of geniet simpelweg van de rust en vrijheid; uiteraard met je voeten in het zand. Heerlijk!

  |   Overzicht   |