Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Blog van Bijzondere Camping

Tip: 3x een bijzonder vrienden- of familieweekend

19-06-2015, door Marleen Brekelmans

Ben jij dit jaar aan de buurt om het jaarlijkse vriendenweekend te organiseren en wil je graag laten zien hoe goed jij dat kan? Zoek je voor jullie familieweekend nog een originele locatie en wil je iedereen graag verrassen met iets anders dan anders? Bekijk onderstaande mogelijkheden, 3 toffe kampeermogelijkheden! Met je vrienden in een tipi, met opa & oma terug in de tijd in een woonwagen of met de hele familie kamperen in het bos. Zoek niet langer!

Als Pipo de Clown en Mama Lou

Op het Drentse platteland ligt het Boheems Paradijs, een camping met allemaal verschillende kleurrijke woonwagens. Van Tielse tot Ierse Wagen, van Theaterwagen tot Bonte Wagen. Een bonte avond hoef je hier niet te organiseren, iedereen is hier Pipo de Clown of Mama Lou. Plezier gegarandeerd! Bij de aanblik van deze vrolijke (en een tikkeltje kitscherige) woonwagens begint de pret!

Groen doen in het bos

S2FtcGVyZW4gaW4gZGUgbmF0dXVyIG1ldCBncm9lcCwgZmFtaWxpZSwgdnJpZW5kZW4=

Met de hele familie kamperen in het bos, het kan op een van de GroepsNatuurkampeerterreinen. Overnachten in de natuur, kamperen in een rustige omgeving met alleen maar je eigen familie. Samen wandelingen maken, hutten bouwen, vuurtje stoken, marshmellows roosteren. Dat zorgt voor verbinding, saamhorigheid, bijzondere momenten en heel veel mooie herinneringen!

Tipi tijd!

Tip(i): laat Lukas van Tipis kamperen jullie weekend verzorgen. Zijn tipi's kunnen op (bijna) elke gewenste locatie in het noorden Nederland opgezet worden. De mate aan comfort bepaal je zelf. Huur je met een basic uitrusting of kies je voor een tipiweekend met comfort? Het kan allemaal! Samen een potje koken, 's avonds zingen bij het kampvuur, een nachtwandeling door het bos...

  |   Overzicht   |