Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Ambassadeurs

Bijzonderecamping.nl werkt samen met ambassadeurs van het goede leven: liefhebbers van kamperen & buiten leven die graag hun ontdekkingen met je delen.

Lotte Jongepier

Lotte nadert de eindfase van haar opleiding International Business & Languages aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en heeft altijd al een passie voor schrijven gehad. Reizen is haar allergrootste hobby en ze heeft al heel wat bestemmingen van haar lijstje afgestreept. Een einde aan deze lijst zal nooit komen, hij is écht grenzeloos… Voor Bijzondere Camping kan Lotte haar passie en hobby combineren door te schrijven over alle leuke trends, nieuwtjes en ontdekkingen in de camping & glamping wereld.

Ambassadeur Monique Butter

Monique Butter is freelance tekstschrijver. Als toerisme redacteur voor de Libelle ging ze al eerder op zoek naar bijzondere adressen. Nu ontdekt ze met plezier bijzondere campings voor je. Daarnaast gaat ze graag in gesprek met de eigenaren en kijkt ze regelmatig even binnen op een unieke locatie. 

Bernadette Kuijpers

'Liefde voor alles wat leeft' vat wel een beetje samen wat belangrijk voor Bernadette is. Na tien bijzondere jaren in Afrika heeft ze wat echt belangrijk was in een oude Landcruiser gepakt. Haar man, de twee honden, extra diesel en water en een eenvoudige kampeeruitrusting. Na een spannende reis dwars door de Sahara belandde ze in 2008 in Slowakije. Hier runt ze een kleine boerderij met een heerlijke camping. Lammetjes in het vroege voorjaar en elke zomer weer omringd door lieve grote en kleine mensen, dat is haar leven!

Marlies Jansen

Marlies is freelance journalist en gek op kamperen, buiten leven, sporten, tijdschriften, tijdschriften, tijdschriften, literaire thrillers, herfstbossen, eerlijk eten, zware wijnen... Ze schrijft voor Flow, Flair, Viva en... Bijzondere Camping!