5x: romantische glamping adressen in Nederland

Verras je geliefde

Zin om er samen een paar dagen tussenuit te gaan? Voor Valentijnsdag of gewoon zomaar, omdat het kan. Geniet van luxe & romantiek in een mooie glamping accommodatie. Ter inspiratie zetten wij de meest romantische glamping adressen in Nederland (en eentje in België) voor je op een rijtje.

Pipowagen op Natuurkampeerterrein Amstelkade

Natuurkampeerterrein Amstelkade in het Groene Hart is het hele jaar open. Behalve (winter)kamperen kun je er ook overnachten in een pipowagen. Heerlijk warm, knus en met het juiste gezelschap hartstikke romantisch! Ga lekker wandelen in de natuur of stap op de fiets en geniet bij terugkomst van een stuk huisgemaakte taart in het theehuis. Steek een kampvuur aan en geniet samen van een heerlijk avondje onder de sterren.

Pipowagen in de ardennen

Niet in Nederland, maar wel heel romantisch en daarom zeker een plekje waard in dit lijstje: Pipowagen Lierneux. Dit romantische stekje staat in het hart van de Belgische Ardennen en is comfortabel ingericht voor twee personen. Een compact keukenblokje, fijne bed, badkamer… Het is er allemaal! Na een frisse wandeling in de omgeving is het hier heerlijk thuiskomen. Steek de houtkachel aan, schenk een wijntje in, kruip dicht tegen elkaar aan en geniet van de tijd samen.

Blauw busje

Ik denk dat iedereen wel eens heeft gedroomd van een roadtrip in een Volkswagen busje… Koffers achterin, kaart mee en touren maar. Nieuwe plekken ontdekken, mensen ontmoeten en genieten van ultieme vrijheid. Blauw busje is een oldtimer Volkswagen T2 camperbusje uit 1978 die deze droom werkelijkheid maakt. Te huur voor een dag, weekend of midweek met vrije kilometers… Waar zouden jullie heengaan? Voel je weer lekker vrij, net als vroeger!

Blauw camperbusje tussen de wijnranken

De Voscheheugte in Drenthe

Ga gezellig (winter)kamperen bij Natuurkampeerterrein de Voscheheugte in Drenthe. Maak een mooie wandeling door natuurgebied Mantingerzand, verken de buurt met een leenfiets en warm weer op in het gezellige eethuisje. Maak het weekend extra speciaal en reserveer een duurzame trekkershut, voorzien van alle luxe en comfort. Of ga knus logeren in de Tralaluna Hut met houtkachel. Een leuke en originele verrassing!

Yurt bij de kermisrose

Bij Boerenrustcamping de Kermisrose ben je het hele jaar door welkom en heb je verschillende opties voor een glamping verblijf. Onze favoriet zijn de Mongoolse yurts, in traditionele stijl ingericht met onder andere een houtkachel. De yurt heeft privé sanitair en er is een jacuzzi. Samen bubbelen, staren naar de sterren… Deze heerlijke plek vind je in Zeeland.

Een witte yurt met oranje deuren en een kachelpijp

Zoeken