Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

{title}
tot
4
personen
vanaf
€ 135
per weekend

Mo’s Caravaan Hippe retro caravans

Noord-Brabant

Caravan Condor Herbarium

De Condor Herbarium is geschikt voor het kamperen met maximaal 3 personen.

Condor Herbarium

Wat een pareltje!

Mo's Caravaan Vintage Coral

De Vintage Coral is geschikt voor 4 personen.

Constructam te huur

De Constructams worden verhuurd met een complete kampeeruitrusting.

Constructam in originele staat

In originele staat met eigentijdse accessoires.

Retro caravan te huur

Ga terug in de tijd!

Condor Herbarium

Een compleet interieur.

Compleet ingerichte Constructam

Luifel, campingstoelen, een BBQ: overal is aan gedacht.

Nostalgisch kamperen

Een brok nostalgie.

Authentieke Constructam

Interieur van de Vintage Coral.

Condor Herbarium

Alleen met breng en haalservice te reserveren.

Unieke kampeerplek

Zoek een plekje en geniet!

tot
4
personen
vanaf
€ 135
per weekend
Beschikbaarheid
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Huur een 3 of 4-persoons Constructam

Zeg 'Constructam' en menig kampeerliefhebber springt op. Enthousiasme alom voor deze oldtimer en een geliefd kampeerobject. Hoe leuk is het dat je nu hippe retro Constructam caravans kunt huren!

Originele Constructams 

Mo's Caravaan heeft twee authentieke Constructams in haar bezit, nog in originele staat. Deze retro caravans zijn te huur, voor een weekendje weg, een vakantie of als eyecatcher voor je bruiloft. Je hebt geen speciaal rijbewijs nodig om de caravan achter je auto te mogen hangen, ideaal dus om even lekker weg te gaan.

Vintage Coral

Vintage Coral is compleet ingericht, met eigentijdse bekleding, een retro vloer en leuke accessoires. Nostalgie gecombineerd met hip. In de caravan is plaats voor maximaal vier personen. Naast het complete interieur huur je de caravan inclusief de originele luifel of voortent, 2 easy beach strandstoelen, retro Brabantia keukenset jaren 50 stijl, buitenlamp en een Jamie Oliver BBQ fornuis voor buiten. 

Condor Herbarium

De Condor Herbarium is een maatje kleiner dan de Vintage Coral en is alleen te reserveren met breng- en haalservice. Dit pareltje is te huur voor max. 3 personen, bij voorkeur 2 volwassenen en een kind. De wanden zijn bekleed met designbehang, de kastjes nog in originele staat. De frisse gordijnen en bekleding zorgen voor een zonnige uitstraling. Ook in deze caravan is alles aanwezig om je een ontspannen vakantie te bezorgen, tot en met de natuurboeken, een volwassenen kleurboek en picknickset aan toe. 

Breng- en haal service

Heb je geen trekhaak aan je auto? Niet getreurd, Monique brengt de caravan ook naar een locatie naar keuze binnen Nederland en haalt haar trots daar graag weer op. 

Retro vakantiegeluk op wielen!