Tip van Marleen
Overnachten in de polder

Samen met je kinderen op vakantie is pas echt een feest als je op een adres verblijft waar alles klopt. Waar kinderen zichzelf mogen zijn en waar jij als ouder zorgeloos kunt genieten.

Lees verder »

Bezig...

Bedankt

Bedankt voor uw bericht. We hebben u een kopie gestuurd. Dat bericht zal door de eigenaar van het plekje worden beantwoord.

Venster sluiten - Bezoek website

Kamperen in het Wijland Gelderland
max
4
plekken
vanaf
€ 19

Kamperen in het Wijland Gelderland Tipi's, pipowagen en huurcaravan

Gelderland

Mobiele camping in het Wijland

Buitendouche in het Wijland

Ontsleurhut in het Wijland

Pipowagen in het Wijland

Tipi in het Wijland

Eenvoudig genieten

Toffe tipi

Landgoed Doornik bij Bemmel

Hot tub te huur

Tipi's in het Wijland

De gepimpte caravan

Verse munt thee

Welkom bij in het Wijland

Pipowagen in het groen

max
4
plekken
vanaf
€ 19
Bezoek website
  • Omschr.
  • Meer info
  • Recensies

Camping met tipi's, pipowagen en gepimpte caravan

Kamperen in het Wijland is een van mijn persoonlijke favorieten. Ellen is de eigenaresse van een bijzonder logeerconcept, de mobiele camping. De tipi's, pipowagen en ontsleurhut verhuizen (bijna) elk jaar naar een andere locatie. 

Uniek logeerconcept

Elk jaar zet Ellen haar camping op een andere locatie neer met als doel hetzelfde te bieden, maar op een andere plek. Nederland heeft zoveel mooie plekken om te ontdekken. Laat je horloge thuis, vergeet al je online activiteiten en kom tot rust en weg van alles. Met je blote voeten in het gras, verse muntthee maken, naar de sterren staren vanuit je hangmat, een leuk gesprek bij het kampvuur, met een glas wijn in de hot tub; terug naar de essentie van het leven! 

Origineel overnachten in de wei

Ellen heeft een paar bijzondere logeerplekken voor je. Een originele Indiaanse tipi, een romantisch pipowagentje of een gezellige ONTsleurhut, een gepimpte oldtimer Constructam caravan. Van 2 tot 4 personen of in z'n geheel te huur voor 20 pesonen. Leuk met familie en vrienden! Er is een volledig ingerichte keuken-tipi voor gezamenlijk gebruik, een unieke buitendouche, een hot tub te huur, er zijn hangmatten en 's avonds staan er lekkere stoelen bij het kampvuur. Eén grote gezellige huiskamer!

Heb je zelf een tent, caravan of camper? Je bent van harte welkom!Tip van Marleen!

Ga vanaf Doornenburg met het voetveer over naar de Millinger Theetuin, een parel in de Ooijpolder.