7x romantische glamping overnachtingen

Verras je geliefde

Zin om er samen een paar dagen tussenuit te gaan? Voor Valentijnsdag of gewoon zomaar, omdat het kan. Geniet van luxe & romantiek in een mooie glamping accommodatie. Ter inspiratie zetten wij de meest romantische glamping overnachtingen voor je op een rijtje.

1. Boomhut in België
In de Antwerpse Kempen ligt Treelodge, het boomhuttenkamp van Bram en Karen. Een luxe glampingadres waar je maar al te graag een paar dagen doorbrengt met de liefste. Een mooie winterwandeling, opwarmen bij een kampvuur of lekker binnen bij de houtkachel… Voor een écht romantisch weekend boek je de boomhut met ligbad of reserveer je de hot tub. Bij Treelodge ben je het hele jaar door welkom (wel op tijd boeken!).

2. Pipowagen in het Groene Hart
Natuurkampeerterrein Amstelkade in het Groene Hart is het hele jaar open. Behalve (winter)kamperen kun je er ook overnachten in een pipowagen. Heerlijk warm, knus en met het juiste gezelschap hartstikke romantisch! Ga lekker wandelen in de natuur of stap op de fiets en geniet bij terugkomst van een stuk huisgemaakte taart (to go) van het theehuis. Steek een kampvuur aan en geniet samen van een heerlijk avondje onder de sterren.

3. Lotus Belle Stargazer in Drenthe
Ga gezellig winterkamperen bij Natuurkampeerterrein de Voscheheugte in Drenthe. Maak een mooie wandeling door natuurgebied Mantingerzand, verken de buurt met een leenfiets en warm weer op met wat lekkers (to go) van het gezellige eethuisje. Maak het weekend extra speciaal en reserveer een Lotus Belle Stargazer, een bijzondere 2-persoons glampingtent met een transparant dak, houtkachel en vuurschaal.

4. Boomhut aan de Regge
Een vakantiepark is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je een romantische overnachting wilt boeken, maar deze boomhut bij Mölke is de overweging waard. Het park ligt aan het riviertje de Regge, op de grens van Salland en Twente. De boomhut staat aan de rand van het park, direct aan het water. De indeling is compact en knus, het uitzicht prachtig! Vanaf eind maart is het weer mogelijk om in de boomhut te overnachten.

5. Safaritent in Limburg
Met slechts één safaritent geniet je gegarandeerd van rust, ruimte en privacy tijdens een verblijf bij dit glampingadres in Limburg. Bij Sjanet ligt op het smalste stukje van Nederland, vlakbij België en Duitsland. Samen ontbijten onder de boom, met een wijntje relaxen op de loungeset, een kampvuurtje maken… Het is hier heerlijk! Vanaf april ben je weer welkom voor een romantische overnachting.

6. Wijnvat in de Ardennen
Camping de la Semois is een heerlijk plekje in de Ardennen. Je kunt er kamperen of overnachten in een originele glamping accommodatie. Een dubbeldekker, tipi, boomhut, yurt… Waar kies jij voor? Voor een bijzondere, bourgondische overnachting boek je een verblijf in het wijnvat mét het speciale romantische arrangement, inclusief een fles wijn, ontbijtmand en activiteit naar keuze.

Het houten Wijnvat als slaapaccommodatie met prachtig uitzicht.

7. Wellness Lodgetent op de Veluwe
Midden in de natuur aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom ligt Buitenplaats Beekhuizen, een bijzondere vakantieplek met Pods en Lodgetenten. Samen genieten van een romantisch weekendje weg? Boek een accommodatie met hot tub! Heerlijk om na een frisse winterwandeling op te warmen. De Wellness Lodgetent en Wellness Lodgetent XL hebben beide een eigen 2-persoons hot tub, maar je kunt ook een andere accommodatie boeken en de ‘losse’ hot tub op veld 2 een dag reserveren.

Krijg je geen genoeg van al die mooie, bijzondere logeerplekken? Kijk hier welke glamping accommodaties we nog meer hebben verzameld.